Onze werkwijze bij een 25 jarig-jubileum

1: Persoonlijke kennismaking

Ervaring heeft ons geleerd dat een persoonlijke kennismaking een belangrijk begin is van een geslaagd 25jarig jubileum. Wij komen naar u toe om persoonjlijke kennis te maken en uw wensen en eisen voor de invulling van uw 25 jarig jubileum op werk of prive bestaan te bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij een goede inschatting maken, welke locatie, culinaire invulling en welk entertainment het beste aansluit bij uw ideeën en (financiële) wensen. Wij laten u ook uitgebreid fotomateriaal van onze voorgaande feesten zien, zodat u een goed beeld kunt vormen van onze ervaring en de mogelijkheden voor uw 25jarig jubileum.

2: De op maat gemaakte offerte

Na de persoonlijke kennismaking creëren wij een op maat gemaakte offerte voor uw 25jarig jubileum. Binnen twee weken presenteren wij u een concept met de mogelijkheden inzake de locatie voor uw 25jarig jubileum (kiest u voor één van de 1.750 locaties uit ons bestand of mogen wij uw eigen bedrijfspand omtoveren tot feestlocatie?), catering, artiesten, entertainment, techniek en styling. De offerte is op een transparante manier opgebouwd, zodat u de kosten van alle afzonderlijke onderdelen kan inzien. Zo kunt u zelf (financieel) ‘knippen en plakken’ totdat uw 25jarig jubileum binnen uw budget past. Zo komt u nooit financieel voor verrassingen te staan bij de organisatie van het jubileum.

3: Het definitieve concept

Nadat u het definitieve concept heeft goedgekeurd is uw 25jarig jubileum na ondertekening van de overeenkomst een feit. Vervolgens maken wij afspraken met onze leveranciers, repetities worden belegd, de uitnodigingen worden zorgvuldig verstuurd en tenslotte melden uw gasten zich aan. Er is tot de datum van uitvoering van uw 25 jarig jubileum veel overleg met u over de laatste details.

4: Uw 25 jarig jubileum

Dan is het moment eindelijk daar; Uw gasten komen binnen en zijn onder de indruk van de prachtige locatie, de meeslepende muziek en het heerlijke welkomstdrankje. En dit is nog maar het begin van het jubileumfeest. Later treden artiesten op, wagen uw gasten een dansje op de dansvloer en wordt ook de inwendige mens verwend met culinaire hoogstandjes. De Ceremoniemeester zorgt dat alles volgens schema verloopt. En u...? U geniet met volle teugen van uw 25 jarig jubileum, samen met uw medewerkers, klanten, collega's, relaties en / of andere genodigden!  

De Ceremoniemeester streeft er altijd naar om voor u een 25 jarig jubileum te organiseren, dat nog tijden in het geheugen van uw gasten voortleeft. Bent u benieuwd naar wat De Ceremoniemeester voor uw 25 jarig bestaan kan betekenen?
Vraag dan hier informatie aan voor uw jubileum.